Stukadoorsbedrijf Gerke Dijkstra

Nije Buorren 29

9287 NC TWIJZELERHEIDE 

Tel: +31 6 54900286 

info@stukadoorsbedrijfgerkedijkstra.nl

KVK: 59896914

 

Ook voor aanrechtbladen van beton! Uiteraard voor u op maat gemaakt!

Of...betonlook! Het gemak en de uitstraling van beton, maar het gewicht van normaal hout!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Wat we allemaal doen

Betonlook

Beton saai, grauw en not done? U zit er helemaal naast! Beton kan en is helemaal hip. Met onze betonlookfinish maakt u uw huis of uw meubels trendy. Of het nu om een badkamer gaat, een slaapkamer, woonkamer of een keuken...betonlook kan! Niet alleen de muren of de vloeren, maar zelfs uw meubels kunnen we behandelen. Ontwerp en fabriceer bijvoorbeeld uw eigen badmeubel in combinatie met onze betonlook! De voordelen van beton, waterdicht en stoot- en krasvast, maar niet de nadelen van bijvoorbeeld het gewicht. En uiteraard op kleur te maken zoals u dat wenst. De door ons gebruikte betonlook is zo sterk dat we zelfs zwembaden en vijvers kunnen voorzien.  Neem vrijblijvend contact met ons omtrent de mogelijkheden. Desgewenst kunnen we diverse foto's laten zien van hoe het kan worden. Wij zijn gecertificeerd volgens de eis van onze leverancier wat voor U volledige garantie brengt.

Novacolor

Archi+ Concrete

Archi+ Concrete is een mineraal gips in poeder voor interieurs. Het is gemaakt van gebluste kalk plamuur, wit cement en specifieke aggregaten. De bijzondere graan curve van Archi + Beton en de mogelijkheid om het te overlappen met een of meer lagen van de Fase Silossanica, acrylsiloxane kleur wash (mat), zorgt voor cutting-edge elegant beton effecten te bereiken, in lijn met de nieuwste trends in het interieur.

IRONic

Ironic is een speciaal waterverdunbaar systeem waarmee een uiterste levendige en echte roestafwerking kan worden gecreëerd.

De vele kleurschakeringen zorgen voor een stoere en unieke afwerking die binnen en buiten kan worden toegepast.

Marmorino

Marmorino KS is een subtiele kalkpleister met een zijdeglanzend effect voor binnen en buiten.Marmorino KS maakt het mogelijk om “bewolkte” esthetische effecten met zachte en levendige tinten of volledig uniforme oppervlakken te bereiken die aan de historische “Marmorino Veneziano” herinneren. Marmorino KS is ontwikkeld voor de afwerking van waardevolle interieur oppervlakken.

De samenstelling zorgt voor een hoge vochtdoorlaatbaarheid en een natuurlijke langdurige schimmelbescherming.

Mirror

Mirror is een hoogglanzende spiegelende kalkpleister gemaakt van “grassello” kalk. De exclusieve wand-en plafondafwerking zorgt voor een luxe uitstraling van Uw leefruimte binnen. Ook beschikbaar in een extra witte editie voor een exclusieve wand- of plafondafwerking.

De samenstelling zorgt voor een hoge vochtdoorlaatbaarheid en een natuurlijke langdurige schimmelbescherming.

Swahili

Swahili is een decoratieve coating voor het interieur gemaakt van geselecteerd kwartszand met high-end visuele effecten. Swahili geeft een uniek spel van licht en schaduw.

Verderame_Wall Painting

Decoratieve coating met een groen koperen oxidatie effect. Binnens- en buitenshuis toepasbaar. We kunnen zelfs uw spullen, denk aan kandelaars voorzien van een oxidatie look a like laag. 

Sierpleister / spachtelputz

tekst

Traditioneel stucwerk

tekst

Spackspuiten

tekst

Vijvers / zwembaden

De eerdergenoemde betonlook kan dus ook voor uw vijver e/o zwembad worden gebruikt. Gat graven, wanden metselen en afstrijken met betonlook. Gegarandeerd veilig voor mens en dier!