Stukadoorsbedrijf Gerke Dijkstra

Nije Buorren 29

9287 NC TWIJZELERHEIDE 

Tel: +31 6 54900286 

info@stukadoorsbedrijfgerkedijkstra.nl

KVK: 59896914

 

Ook voor aanrechtbladen van beton! Uiteraard voor u op maat gemaakt!

Of...betonlook! Het gemak en de uitstraling van beton, maar het gewicht van normaal hout!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten, voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Stukadoorsbedrijf Gerke Dijkstra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Stukadoorsbedrijf Gerke Dijkstra of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Stukadoorsbedrijf Gerke Dijkstra. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Stukadoorsbedrijf Gerke Dijkstra.